Telefoonnummer: 076-5016052
  • Allround moderne praktijk
  • Kind- en angstbegeleiding
  • Gratis parkeren mogelijk

Direct inschrijven

Etten-Leur, 13 april 2018

Betreft: overlijden Remko Snoeys.


Geachte klant,


Sinds vele jaren oefende tandarts Remko Snoeys met veel plezier zijn beroep als tandarts uit in Etten-Leur. Echter zoals u wellicht weet liet zijn gezondheid hem al enige tijd in de steek. Met grote verslagenheid moeten wij u nu laten weten dat hij op 6 april is overleden. Familie en naaste vrienden hebben in beslotenheid afscheid van hem genomen.

Het viel hem zwaar zijn werkzaamheden en dan met name de persoonlijke contacten die daarbij horen, los te moeten laten. Remko Snoeys hechtte hierbij grote waarde aan alle warme en lieve berichten die hij in de afgelopen tijd van veel patiënten mocht ontvangen. 

Wat hem eveneens sterkte, is de wetenschap dat u als patiënt in goede handen bent bij zijn collega tandartsen van Confident. Met hen heeft hij af kunnen spreken, dat zij de zorg voor al zijn patiënten overnemen, uiteraard voor zover u daar prijs op stelt. Zij kunnen op dat moment rechtstreeks over de juiste medische gegevens beschikken. 

Zijn assistentes blijven voor u het aanspreekpunt in de praktijk. 

Voor diegenen die een laatste boodschap willen achterlaten voor Remko Snoeys en zijn naasten bieden wij de gelegenheid om deze in het condoleanceboek achter te laten. Dit condoleanceboek treft u vanaf maandag 16 april tot en met vrijdag 20 april tijdens onze openingstijden vanaf 8.00 uur tot 16.30 uur in onze tandartspraktijk aan. 
In plaats van bloemen graag een donatie aan ‘Actie Elfie’ voor stichting SupportCasper. Hiervoor staat een collectedoos klaar. 
 
Namens tandarts Remko Snoeys spreken wij dank uit voor uw vertrouwen en de aangename omgang gedurende de afgelopen jaren. Wij wensen de familie heel veel sterkte.Met vriendelijke groeten,

Team van Tandartspraktijk Confident

Contact

Confident Tandartsen
Beiaard 16
4876 CL  Etten-Leur

Tel: 076-5016052
E-mail: info@confidenttandartsen.nl

Spoednummer: Bekijk hier

Openingstijden
Maandag:
8:00 - 16:30
Dinsdag:
8:00 - 16:30
Woensdag:
8:00 - 16:30
Donderdag:
8:00 - 16:30
Vrijdag:
8:00 - 16:30
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten


Telefonische bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag:              8:00 - 16:15

Prothese check - geheel vrijblijvend

© 2019, Confident Tandartsen | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd januari 2019