facebook

Beiaard 16, 4876 CL Etten-Leur    bel confident tandartsen 076 501 6052

  • Tandarts Zoeken Etten Leur Rijsbergen
  • Tandarts Advies Etten Leur
  • Tandartspraktijk Confident Tandartsen Etten-Leur

Disclaimer

Inhoud en aansprakelijkheid

Confident Tandartsen spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze website. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van de website en van de door haar langs elektronische weg aangeboden informatie en producten.

Confident Tandartsen is niet verantwoordelijk voor de verspreiding van informatie afkomstig van deze website door gebruikers en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Wijzigingen aan deze website worden zonder voorafgaande mededeling aangebracht.

Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Confident Tandartsen geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Confident Tandartsen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Confident Tandartsen aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Bepaalde links of verwijzingen naar externe websites of andere informatiebronnen dienen slechts ter informatie.

Rechthebbenden van andere sites die bezwaar hebben tegen koppeling op deze website naar hun website, worden verzocht contact op te nemen.

De geboden informatie is niet bedoeld ter vervanging van deskundig advies. Het gebruik van de geboden informatie is voor uw eigen rekening en risico. Als rechthebbende behouden wij alle rechten met betrekking tot de geboden informatie. Onder informatie verstaan wij teksten, producten, prijzen, grafisch materiaal en logo's.

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen over onze disclaimer, kun je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen.

Auteursrecht (Copyright)

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Confident Tandartsen omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Contactgegevens

Beiaard 16


4876 CL Etten-Leur


T 076 501 6052

Openingstijden

Ma t/m vr: 08.00 - 16.30 uur

Behandelingen op afspraak