facebook

Beiaard 16, 4876 CL Etten-Leur    bel confident tandartsen 076 501 6052

  • Laat je tanden weer eens zien
  • We zien je weer graag
  • Home
  • Behandelingen
  • VIP controle

VIP controle

Gebitsverzorging, instructie en preventie

Ervaar als VIP onze VIP-behandeling, bij een van onze preventieassistentes:

implantologie assistente saskia   linda lourense preventieassistente   iris tandartsassistente confident
Saskia
Preventieassistente
  Linda
Preventieassistente
   Iris
Paro-preventieassistente

Bij Confident Tandartsen Etten-Leur kun je een VIP behandeling krijgen. De VIP behandeling staat voor Verzorging, Instructie en Preventie.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door één van onze preventieassistentes of mondhygiënistes als je bij ons voor de halfjaarlijkse controle komt. Na deze VIP behandeling vindt de controle door de tandarts plaats.
De kosten van deze behandeling zijn, indien je een tandartsverzekering heeft afgesloten, bij je eigen zorgverzekeraar te declareren.

Wie wil er niet als Very Important Person (VIP) behandeld worden? Deze zeer persoonlijke, voorlichtende maar ook preventief werkende behandeling levert de patiënt een heerlijk schoon mondgevoel en praktische adviezen op.

Bij de VIP behandeling wordt onder andere aandacht besteed aan de algehele mondverzorging. Dat wil zeggen je eet- en drinkgewoontes, de status van je tandvlees en de aanwezigheid van tandsteen en tandplaque.

De preventie assistente verwijdert de tandsteen en tandplaque en polijst alle tanden en kiezen uitgebreid. Indien nodig zal zij nog een aanvullende mondhygiëne instructie geven.

Je tanden en kiezen krijgen een echte opfrisbeurt, voor het bekende 'tandarts-frisse-gevoel'. Kortom; je stapt met een stralende mond en vol zelfvertrouwen weer bij ons naar buiten.

Ervaar als VIP onze VIP behandeling!

Contactgegevens

Beiaard 16


4876 CL Etten-Leur


T 076 501 6052

Openingstijden

Ma t/m vr: 08.00 - 16.30 uur

Behandelingen op afspraak