facebook

Beiaard 16, 4876 CL Etten-Leur    bel confident tandartsen 076 501 6052

 • Confident tandartsen groeit met je mee!

  Confident


  groeit met je mee

 • voor jonge patiëntjes...

  Confident Tandartsen
  Etten-Leur

   

 • ... teenagers,

  Afspraak maken?


  Bel 076 501 6052

nieuwe patienten tandarts etten leur

Nieuwe patiënten

Meld je hier aan

agenda

Afspraak maken

Bel ons op T 076 501 6052

tandarts kies

Spoedgevallen

Direct hulp nodig?

Etten-Leur, 13 april 2018

Betreft: overlijden Remko Snoeys.


Geachte klant,


Sinds vele jaren oefende tandarts Remko Snoeys met veel plezier zijn beroep als tandarts uit in Etten-Leur. Echter zoals u wellicht weet liet zijn gezondheid hem al enige tijd in de steek. Met grote verslagenheid moeten wij u nu laten weten dat hij op 6 april is overleden. Familie en naaste vrienden hebben in beslotenheid afscheid van hem genomen.

Het viel hem zwaar zijn werkzaamheden en dan met name de persoonlijke contacten die daarbij horen, los te moeten laten. Remko Snoeys hechtte hierbij grote waarde aan alle warme en lieve berichten die hij in de afgelopen tijd van veel patiënten mocht ontvangen.

Wat hem eveneens sterkte, is de wetenschap dat u als patiënt in goede handen bent bij zijn collega tandartsen van Confident. Met hen heeft hij af kunnen spreken, dat zij de zorg voor al zijn patiënten overnemen, uiteraard voor zover u daar prijs op stelt. Zij kunnen op dat moment rechtstreeks over de juiste medische gegevens beschikken.

Zijn assistentes blijven voor u het aanspreekpunt in de praktijk.

Voor diegenen die een laatste boodschap willen achterlaten voor Remko Snoeys en zijn naasten bieden wij de gelegenheid om deze in het condoleanceboek achter te laten. Dit condoleanceboek treft u vanaf maandag 16 april tot en met vrijdag 20 april tijdens onze openingstijden vanaf 8.00 uur tot 16.30 uur in onze tandartspraktijk aan.
In plaats van bloemen graag een donatie aan ‘Actie Elfie’ voor stichting SupportCasper. Hiervoor staat een collectedoos klaar.
 
Namens tandarts Remko Snoeys spreken wij dank uit voor uw vertrouwen en de aangename omgang gedurende de afgelopen jaren. Wij wensen de familie heel veel sterkte.Met vriendelijke groeten,

Team van Tandartspraktijk Confident

Onze tandartsen

Tandarts en NVOI implantoloog P. van Dijk

Tandarts en NVOI implantoloog P. van Dijk

Tandarts E. van Uijtert

Tandarts E. van Uijtert

Tandarts M. van Wijck

Tandarts M. van Wijck

KRT
BIG Geregistreerd
 
Naast onze tandartsen staat er ook een heel team mondhygiënistes, (preventie) assistenten en receptionistes voor je klaar. Graag tot ziens in onze moderne tandartspraktijk!

Vacature voor tandarts

Wij hebben op dit moment een openstaande vacature voor een tandarts (24 – 36 uur per week). Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, klik dan hier voor het functieprofiel.
Ben je een mondzorgprofessional met passie voor het vak, die graag wil werken in een enthousiast bedrijf met korte communicatielijnen.
Stuur dan geheel vrijblijvend een open sollicitatiebrief met cv naar Gerhard Hup: info@confidenttandartsen.nl.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goed personeel en denken in mogelijkheden!

Contactgegevens

Beiaard 16


4876 CL Etten-Leur


T 076 501 6052

Openingstijden

Ma t/m vr: 08.00 - 16.30 uur

Behandelingen op afspraak